snöglimtar

21.11.2015 kl. 18:06

Jag känner att kroppen gör sin övergång till vinterläget. Det förlåtande läget. En efter en slinker godbitarna ner. Sömnen blir en, två och ibland tre timmar längre. Jag känner mig inte längre energisk. Men lugn. 

Jag brukar springa på lördagar. Idag tog jag istället en promenad till butikens godisavdelning. På ditvägen yrde snöflingorna framför ögonen och jag fick endast små skymtar av det tunga snötäcket som lagt sig över den vilande naturen. På hemvägen var jag tvungen att stanna flera gånger för att tyst och vördnadsfullt iaktta de fantastiska juvelerna vinterlandskapet hade att erbjuda. Det slog mig att jag brukar glömma bort hur vackra de snötyngda trädgrenarna är mot stadens dovt rosa kvällshimmel. Jag hoppas att jag någon snöig dag skall ta mig tid för att tillsammans med kameran föreviga alla dessa bortglömda stunder. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

 

Amanda, smygkonstnär

instagram.com/hellingamanda

Senaste kommentarer

14.02, 14:57Vilja av THERESA
14.02, 14:56Sorgen av THERESA
14.02, 14:55Nytt livsskede, ny blogg av THERESA
14.02, 14:51helandet av THERESA