Det där lilla extra

11.12.2015 kl. 22:08

Jag gillar att klä mig ganska simpelt och satsar därför gärna på detaljer. Jag älskar särskilt smycken och smink och väljer dem alltid med stor omsorg. Jag funderar noga på vilken känsla jag vill förmedla och understryka.

Idag ville jag vara lite festlig men inte för dramatisk så jag valde en ljus och fräsh sminkning och tonade ner blinget med en gammal klocka jag hittat på loppis. Den fungerar inte men urtavlan och formgivningen är så vacker att det vore slöseri på skönhet att inte använda den ändå. Särskilt gamla smycken och klockor tilltalar mig och jag drömmer i hemlighet om att ha en egen vintage-smyckesaffär någon gång. 

Jag har haft både fruktansvärt fet och torr hy i flera dagar nu. För att få bort fokuset från mina illröda finnar lagade jag foundation över hela ansiktet vilket faktiskt är något jag aldrig gjort förut men som jag idag kände att behövdes.

På ögonlocket lagade jag en pärlemoskimrande ögonskugga och skuggade fördjupningen med en rostbrun nyans. Min eyeliner är fantastisk och ger skarpa kattsvansar som håller dagen ut. 

Slutligen kronade jag verket med mitt bästa Barbie-läppstift!

 

(Jag fick en grym impuls att manipulera bort mina finnar och torra hudflagor men lät sedan bli, för jag är ju faktiskt himla trött på perfektion och jag tror det är nyttigt att vänja sig vid verkligheten trots att den är avbildad och aldrig kan bli 100% sann.)

 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
JEJEJEJE SÅ HIMLA NAJS att du uppdaterar regelbundet nuförtiden!! blir så inspirerad av dina inlägg
f13.12.15 kl. 09:53
Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för alla som hör det. Jag har varit gift fyra 4 år och i femte år av mitt äktenskap hade en annan kvinna en stavning för att ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi led i 2 år tills jag träffade en post där den här mannen DR Baz har hjälpt någon och jag bestämde mig för att ge honom ett försök att hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig att han bara skickat min bild och efter att han berättade för mig vad jag ska göra och jag gör det nu och han min man och efter 48 timmar som han sa till mig såg jag att en bil kom in i huset och såg att det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med träffade den här mannen och har din älskare tillbaka till din bil. Din email, DRBAZSPELLHOME@GMAIL.COM
kontakta honom på Whatsapp +2348066141253

1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) Om du alltid har dåliga drömmar.
(3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
(4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill vara rik.
(7) Du vill binda din man / fru för att vara din för evigt.
DRBAZSPELLHOME@GMAIL.COM
kontakta honom på Whatsapp +2348066141253
Anonymous09.11.17 kl. 11:51

 

Amanda, smygkonstnär

instagram.com/hellingamanda

Senaste kommentarer

14.02, 14:57Vilja av THERESA
14.02, 14:56Sorgen av THERESA
14.02, 14:55Nytt livsskede, ny blogg av THERESA
14.02, 14:51helandet av THERESA