Den introvertas post-jullovs känsla

04.01.2016 kl. 10:55

Jag spenderade en dryg vecka nere i Nyland för att fira jullov. Det var ett riktigt lyckat lov. Jag fick bara två ångestanfall trots olika personmöten varje dag. Ångestanfallen inföll i början och riktigt i slutet av vistelsen och kröp på då jag plötsligt hade en stund för mig själv och insåg hur välbehövlig den var.

Ångesten till trots var jag nöjd med jullovstillvaron och kände att jag var närvarande. Särskilt nöjd är jag över alla promenader, de få men underbara julklapparna och att jag hann se dem jag ville.

På hemvägen gjorde jag en avstickare till Åbo för att fira nyår med två vänner och det var ett perfekt avslut på både året och jullovet. Med en varm och skön känsla (och rejält ont i tarmarna efter indiskmat/choklad) steg jag in i vår lägenhet och pustade ut. Jag klarade det!

Det introverta jaget omfamnar dock tacksamt några dagar för sig själv innan det är dags att fortsätta vardagen med mannen.

En dag till skall jag pyssla i ensamhet under Viggos vaksamma blick. Idag skall jag färdigställa ett arbetsprov, måla lite till, läsa ut en halvdan bok, baka bröd, laga mat och reda ut alla (läs: kanske två) trassliga tankar som virvlar omkring i skallen. 

I natt skall jag somna med Viggo på magen och sedan imorgon vakna med en härlig iver över att få krama och pussa Ruben min <3  

ps. Notera att jag är mån om att omringa mig med Girl Power!

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Älskar superwoman planchen! Så fin!

Var så fint att se dig också, snart ses vi igen!
julia04.01.16 kl. 20:12

 

Amanda, smygkonstnär

instagram.com/hellingamanda

Senaste kommentarer

14.02, 14:57Vilja av THERESA
14.02, 14:56Sorgen av THERESA
14.02, 14:55Nytt livsskede, ny blogg av THERESA
14.02, 14:51helandet av THERESA