Roliga listan

09.03.2016 kl. 21:43

Jag känner att jag inte riktigt har tid för den här bloggen just nu, vilket är trist samtidigt som orsaken är så fantastiskt att det är bäst så här ändå. Men roligheter kan jag ju på inget sätt motstå!

Den obligatoriska frågan - skrattar du ofta? Åt vad skrattar du oftast? Det är en högst ovanlig dag om jag inte skrattar med jämna mellanrum. Jag skrattar oftast åt mig själv tror jag. Åt något tassigt jag gjort som jag minns eller för att jag typ fisit (vilket jag gör hela tiden så då blir det ju rimligtvis mycket skratt också). Jag är också den som, ofta om jag är trött, kan börja skratta åt något som egentligen inte ens är roligt och sedan inte kunna sluta särskilt i kombination med min syster. Jag kan tänka att någon ser ut som en skalbagge och sedan ser jag i sidoögat att min syster tänkt precis samma sak (och hon vet att jag tänkt det) och sedan måste jag med oerhörd ansträngning undvika att se på henne för annars blir det never ending skrattattack. Mamma, pappa och Ruben är också väldigt roliga ibland.

Nämn ett par riktigt roliga filmer. Super svår fråga!! När jag var yngre älskade jag Ace Ventura men inte är de så roliga mer, skulle säga att filmerna mest är nostalgiska nu för tiden. Juno är rätt rolig. Jag är väldigt kräsen när det kommer till filmer så svaret blir faktiskt att jag inte vet ett par riktigt roliga filmer.

Hur skulle du beskriva din humor? Väldigt barnslig. Kiss och bajs och gester och roliga ljud humor.. väldigt smaklös.

Vad är det roligaste scenariot som utspelat sig framför dina ögon? Hur skall jag kunna välja en?! Oh my, det finns så många godingar. De flesta är sådana som jag aldrig skulle vilja skriva här för de är så hutlöst pinsamma (de involverar ofast en människa och bajs på något sätt). Eventuellt skulle det roligaste scenariot vara den gången som jag och min syster var ute och cyklade och stannade vid en åker var något sädesslag växte. Vi beundrade hur mjukt fältet såg ut och sedan fick vi lust att prova dess mjukhet. Således ställde jag mig alltså vid vägranden med ryggen mot fältet, tog ordentlig med sats och hoppade sedan med ryggen före................. Och landade på en ytterst hård åkermark så att luften for ur mig. Låt oss säga att det inte var så mjukt som det såg ut. 

Dra en rolig historia som alltid fungerar! Hm.. Jag brukar berätta om den gången som jag och min syster skulle leka duudsonit och fick för oss att vi skulle cykla mot ett brunnslock med den följden att vi stötte våra blygdben och det tog så vansinnigt ont (skrattar medan jag skriver, men jag är osäker om storyn gör sig i skrift)! Eller en annan gång som vi visst också lekte duudsonit och åkte med en pulkka ner i ett brant dike och vi stötte låren mot en sten och det tog så ont att vi började må illa (tillåt mig: X'D)

Finns det något lite pinsamt du tycker är riktigt kul? Jag hör gärna om pinsamma kiss/bajs/mens/ jag slintade med högklackade skor och sådana historier - super roligt!

Vad tänker du på när du hör uttrycket "Finlandssvensk humor"? Jag tänker på Mumin visar allt och André Wickström och tänker att det är en rätt rolig humor trots allt. 

Vad tänker du runt humor och politisk korrekthet? Jag tycker det är viktigt att vara korrekt och skulle aldrig för mitt liv skratta åt något som är rasistiskt eller anti-feministiskt. Åtminstone har inget sådant skämt hitills fått mig att skratta.

Vilket lands "typiska" humor gillar du mest och varför? Ingen aning! Jag ogillar för det mesta amerikansk humor så mycket vet jag. Kanske svensk?

Var på nätet surfar du efter humor? Karinskonstgrepp är skitrolig! Youtube. Men jag är väldigt lat när det kommer till att söka upp roligheter själv. Jag gillar att få det serverat. Min syster brukar vara bra på att skicka roliga klipp eller bilder till mig :)

Vilken humor gör dig nostalgisk? Min familjs humor alla gånger. Hulpkrämar, tarmelader, vinterflugan Perry, björnbajset, kameran i lådan och tusen tusen andra inside-skämt som myntats och nötts i åratal.

Länka till ett par roliga klipp på youtube du inte kan få nog av. Vad tusan skulle det vara för klipp. Nu måste jag fundera. Tycker att jag för några dagar sedan skratta åt något klipp eller något men nu kan jag inte för mitt liv minnas vad detta något skulle vara... Jag skrattar i varje fall fortfarande åt en bild på en fotbollsspelare som när han signade för Liverpool sade att han skulle göra vad som helst för laget och att detta citat återfinns på en bild var han typ håller på att falla huvudstupa på ett lerigt fotbollsplan så att det ser ut som om han skulle vrida nacken av sig. Alltså det låter sjukt när jag skriver det så här men jag lovar att det är jätte roligt om man är insatt! Måste hitta den där bilden.. Roliga djur går ju förstås alltid hem. Får väl återkomma när jag hittat något roligt eller kommit ihåg vilka klipp jag tycker att är roliga. Tills dess

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

 

Amanda, smygkonstnär

instagram.com/hellingamanda

Senaste kommentarer

14.02, 14:57Vilja av THERESA
14.02, 14:56Sorgen av THERESA
14.02, 14:55Nytt livsskede, ny blogg av THERESA
14.02, 14:51helandet av THERESA