Vad jag skapat

27.04.2016 kl. 12:42

Det har varit väldigt tyst här på bloggen den senaste tiden av olika anledningar och jag befarar att det framöver kommer att fortsätta komma högst sporadiskt inlägg här. Det finns massor jag kunde skriva om, en del saker jag inte får skriva om men också saker jag kanske borde skriva. 

Idag skall jag lyssna på radiodoktorn eftersom min världsbästa gynekolog gästar där och jag har skickat in några frågor som förstås vore himla kul att få svar på ifall hen råkar svara på någon av dem. Sedan skall jag läsa på boken jag håller på med, kanske byka och sedan om jag har ro skriva ett inlägg till blomstrande. 

Om ni har kollat in blomstrande får ni himla gärna kommentera på min blogg också om det finns något ni skulle vilja läsa eller annars bara kommentera om!

Jag har inte fotograferat på evigheter känns det som men däremot klottat en del. Nedan några smakbitar:

Stilleben i akryl, skall nog öva på att måla glasytor i sommar.

Studie i blått, mitt första akvarelltest efter flera års paus.

Kvinnan och pionen som jag gjorde för några år sedan och en ny, mindre version jag gjorde i akvarell.

Akvarellgrafik för blomstrande

Akvarellgrafik för blomstrande

Akvarellgrafik för blomstrande

 

Nu känner jag faktiskt ett sug efter att fotografera vilket jag inte haft på ett och ett halvt år och jag tror faktiskt jag skall damma av min gamla leica. Skulle även vilja pröva handmåla, måste bara hitta ett stort ark någonstans ifrån. Usch, hade jag inte grym pengaångest så skulle jag hitta på allt möjligt men nu känner jag mig något begränsad och hämmad. 

 

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Så fint! Gillar verkligen akvarellgrafiken och Blomstrandehemsidan överlag! :)
Sara27.04.16 kl. 14:39
Oj tack så himla mycket för kommentaren!!
27.04.16 20:23
Så himla mycket fint. ´Kvinnan och pionen var verkligen hur vacker som helst!
Sandra29.04.16 kl. 09:32
Tack så innerligt!
01.05.16 19:20
Wow, jätte vackra akvareller :)
Vanessa30.04.16 kl. 10:02
Tusen tack Vanessa!
01.05.16 19:20

 

Amanda, smygkonstnär

instagram.com/hellingamanda

Senaste kommentarer

14.02, 14:57Vilja av THERESA
14.02, 14:56Sorgen av THERESA
14.02, 14:55Nytt livsskede, ny blogg av THERESA
14.02, 14:51helandet av THERESA