Summering av året 2016

18.12.2016 kl. 18:22

Året 2016 var ett omtumlande år och nu när jag ser tillbaks på det känns det ofattbart att dessa enorma livsförändringar skett. Många förändringar har varit väldigt fina och bra och några av dessa tänkte jag summera. 

 

I januari gick jag med i världens bästa bokliga och läste en hög med fantastiska böcker.

Jag hade en härlig sommar som inkluderade en fantastisk resa till Nayabs Åland, ett flertal dopp i både hav och sjöar, trevliga jobbuppdrag, umgänge med de käraste och spirande kreativitet.

Jag fick ett långtidsvikariat på världens bästa dagisgrupp och jobbar där till slutet av maj.

Jag började använda endast ekologiska och veganska smink, hår - och hudprodukter. Till och med tandpastan och tandbortsen är ekologiska och ekologiskt nedbrytbara. Jag har även slutat använda parfym och använder nu endast en olja med pressad jasmin.

Jag slutade använda Triptyl och mina ljumskbesvär uppkommer bara om jag suttit länge stilla med den skillnaden att vi talar dagar och inte timmar. Inga panikattacker heller och överlag tycker jag att ångesten varit rätt hyfsat under kontroll. 

Mina underlivssmärtor blev under detta år så himla mycket lindrigare. Tänk att kunna njuta ocg glömma smärta och besvär allt oftare!

Jag startade Blomstrande.com med Julia och inkommande år får ni se frukten av vårt samarbete!

Jag har tagit upp akrylmålandet och stortrivs och påbörjade en ny konstnärlig serie.

Jag och Ruben har alltid haft en stark, trygg och stadig grund i vårt förhållande och detta år tycker jag att vår fantastiska, underbara tvåsamhet nått en ny nivå av ömsesidighet. Jag älskar oss så ofantligt mycket och slås ofta av en innerlig tacksamhet över att få ha det så jävla bra som vi har det. 

Jag fick vara med och fira två härliga kärleksfester och av hela mitt hjärta glädja mig för dem som firades!

Jag kan igen (ibland) dricka kaffe!! 

 

Och så har det förstås funnits en massa annat fint, både mindre och större grejer, som jag inte minns just nu. En hel del bajs har det också varit men det tänker jag förtränga så gott det går. Imorgon har jag fyra jobbdagar kvar och sedan har jag några dagar välförtjänad ledighet som jag tänker fylla med vila, mat och kärlek. 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Så fint att läsa, hoppas att inkommande år fortsätter lika bra, om inte bättre.
Julia18.12.16 kl. 20:48
hej, råkade komma in på din blogg för jag googlade triptyl...

skulle vilja fråga om du upplevde några abstinensbesvär när du slutade med triptylen? och hur lång var din avtrappningsperiod?

ps. läste om dina upplevelser kring att bli bemött av läkare, och detta citat relaterar jag så stort med: "Oj, vad lätt det skulle vara om jag bara kunde sluta fokusera på min egen smärta och bara lida med andra. Men nu är det så att det bara är på grund av att jag äntligen efter flera år gett min smärta tid och en jävla massa pengar och en jävla massa resultatlösa besök hos diverse gynekologer, naprapater, fysiologer och whatnot som det blivit bättre."

du skriver så bra, tack!
hedster31.03.17 kl. 15:47
Hej! Förlåt för sent svar, har inte varit aktiv på länge! Jag upplevde en bedövande trötthet i kanske 1-2 månader, och jag tycker att jag hade huvudvärk men detta kommer jag inte ihåg med säkerhet. Tyckte trots tröttheten inte att det var så farligt! Jag hade ju aldrig så hög dos (35mg) så jag trappade ner med 10mg åt gången/veckan i ca 1 månad. Och tack för dina snälla ord och är också bedrövad över att du kan relatera, allt sådant här suger så!! Ha det bra, Amanda
19.04.17 18:49

 

Amanda, smygkonstnär

instagram.com/hellingamanda

Senaste kommentarer

14.02, 14:57Vilja av THERESA
14.02, 14:56Sorgen av THERESA
14.02, 14:55Nytt livsskede, ny blogg av THERESA
14.02, 14:51helandet av THERESA