Revansch

19.06.2017 kl. 20:35

Kan knappt förstå att alla bilder är tagna under vägen till jobbet. Tänk hur hemmablind en kan bli! Just nu är det svårt att minnas den tre kilometer långa jobbvägen som den kändes och såg ut då det var kalt, kallt och blåsigt med isande vindar men skönt så. Sommaren har äntligen kommit även till Vasa och jag har verkligen gjort allt för att försöka njuta av nuet och insupa allt som hör sommaren till. Brist på glass har det i varje fall inte varit. Fällde till och med en glassboll på marken efter två slick och kände mig fruktansvärt snopen och hade nästan lust att fälla några tårar. Kunde dock behärska mig och cyklade istället hem och slängde mig på sängen. 

Jag känner äntligen att jag fått lite revansch för alla stunder som gått förlorade i ångestmörkret och depressionsträsket och bara jag fått semester tänker jag leva ut min fräscha-smeka-mage-blivande-mamma-glansbild och visa ett uppsvullet, nylackat långfinger åt den jag varit! 

Än är det en liten bit kvar innan jag får ta sommarlov. Idag stannar nedräkningen vid åtta dagar. Det känns som oändligt långa och nästan oöverkomliga åtta dagar men till all tur kommer midsommarhelgen som en välkommande mellanlandning. Det är så tungt att vara ensam nu. Det finns så väldigt mycket jag vill dela med mig och så mycket att uppleva tillsammans. Allt är så himla spännande! Nya bristningar, förmjölk, sparkar, kullerbyttor, avdomnande armar, lägenheter, flytt till barndomshemort, samarbeten, kundarbeten, artiklar, fotograferingar, vänner att träffa, familj att krama och alla möbelfynd som bara väntar på att få komma hem till vårt nya hem. Livet 2.0 hallå!!

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
KRAM
Kata20.06.17 kl. 17:55
PUSS O KRAM!! vi hörs!
21.06.17 17:34
JA, LIVET 2.0! Så bra! Vill så fira med dig! ER!
Julia20.06.17 kl. 21:55
JAAA!!!!
21.06.17 17:34

 

Amanda, smygkonstnär

instagram.com/hellingamanda

Senaste kommentarer

14.02, 14:57Vilja av THERESA
14.02, 14:56Sorgen av THERESA
14.02, 14:55Nytt livsskede, ny blogg av THERESA
14.02, 14:51helandet av THERESA