Parkgården

13.07.2017 kl. 17:16

Jag fnissar högt när jag läser i Sommarboken. Jag hade glömt bort hur rolig farmor är. På min vänstra sida kan jag känna värmen från Rubens sovande kropp och jag väntar på att han skall vända sig med ansiktet mot mig så att jag kan studera hans fridfulla anletsdrag och fyllas med ömhet. Jag ser genom gardinglipan hur morgonsolen förgyller lövverket utanför sovrumsfönstret och jag gissar att klockan är strax över sju. Efter två kapitel är hungern olidlig och jag är nära att stiga på kattkringlan som placerat sig på mattan vid min fotända när jag tassar upp. Jag brer en smörgås, spanar ut över fältet utanför, njuter av morgonens stillhet och känner lycka och frid. 

Efter en oerhört intensiv flytt har vi äntligen landat i vårt nya hem på Parkgårdsvägen. Vi stornjuter av de nästan fördubblade kvadratmetrarna, den fiffiga planlösningen, de generösa förvaringsutrymmena, balkongen och den lummiga utsikten åt två väderstreck. Vi har bott här i tretton dagar och trivs så himla himla bra här. Lägenheten är gammal men trevlig, ljus och fräsch och atmosfären är härligt avslappnad och välkomnande. Här finns utrymme för inspiration och glädje och det harmar mig att bilderna verkligen inte gör bostaden rättvisa! 

 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
men jisses vad fint! ser så ombonat ut redan, längtar tills jag kan komma och hälsa på!
Julia16.07.17 kl. 19:40
Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}
THERESA10.11.17 kl. 17:17

 

Amanda, smygkonstnär

instagram.com/hellingamanda

Senaste kommentarer

14.02, 14:57Vilja av THERESA
14.02, 14:56Sorgen av THERESA
14.02, 14:55Nytt livsskede, ny blogg av THERESA
14.02, 14:51helandet av THERESA