midsommar

13.07.2017 kl. 19:33

Jag känner tacksamhet för mycket. Det är lätt att förtränga avgrundsmörker omringad av trygghet, ömsesidighet och ömhet. Mitt svullna, lackade långfinger viftar lojt åt de tjugo första veckorna och trycker samtidigt in en kakbit i munnen. Oro är ersatt med sparkar, nervkläm i skinkan och en navel som snart är uttänjd. Jag trivs i mig själv och magen och kan äntligen ta åt mig uppmaningen om att njuta. Jag är tacksam för oss, för familj och vänner och gråter för att det är en sådan ofantlig lättnad och lycka. Det är lätt att välja livet men jag glömmer inte att kärlek också innebär omvårdnad. Den bästa kärleken är den som vi tillsammans arbetat på. I den är det skönt.

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
ljuvliga bilder och tankar, ni är så fina ihop!

ps. tack för hälsningarna :)
miilo13.07.17 kl. 22:37
skulle så gärna fotografera dig/er senare i augusti
julia16.07.17 kl. 19:41
Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}
THERESA10.11.17 kl. 17:17

 

Amanda, smygkonstnär

instagram.com/hellingamanda

Senaste kommentarer

14.02, 14:57Vilja av THERESA
14.02, 14:56Sorgen av THERESA
14.02, 14:55Nytt livsskede, ny blogg av THERESA
14.02, 14:51helandet av THERESA