Frustration, oro och förväntan

09.08.2017 kl. 10:58

Frustrationsgråten lurpassar i bröstet nu. Vi väntar på besked om utkomststöd eftersom jag är arbetslös och har varit det ända sedan 1 juli. Väntan på besked har pågått i flera veckor nu och jag känner mig alldeles urvattnad på bilagor och redovisningar och ovisshet. Det känns riktigt fånigt att våra förberedelser inför babyns ankomst är knutna till ett krux i någon blankett. Mycket har vi fått av familj och släktingar och det går att låna pengar men det finns ändå en hel del anskaffningar som jag skulle vilja göra själv. Själv omsorgsfullt välja och placera ut. Jag vet ju att det inte är någon som vill jävlas på flit och självklart är jag tacksam över att det ens finns ett sådant alternativ som stöd för arbetssökande men tidpunkten för dröjsmålet är så fruktansvärt olägligt! Är det för mycket begärt att blivande föräldrar till sitt första barn skall få "boa" när de har behov, särskilt med tanke på att hen kan komma när som helst nu? Jag får ingen ro i min kropp och själ. Jag bara måste få laga det tryggt och trevligt nu eller genast!

Orosgråten har också hälsat på i några omgångar. Det är svårt att lita på att allt är bra när det kommer nya, okända smärtor och man har sjukdomar från tidigare. Hur skall jag veta vad som är psykosomatiska besvär och vad som hör graviditeten till och vad som kanske inte är någotdera? Jag har ännu inte ens träffat min nya mödrarådgivare och jag har ingen aning om jag får betjäning på svenska på rädslokliniken. Tänk om ingen känner till hur vestibulit och vulvodyni eller Ibs för den delen beter sig vid en förlossning? Kommer någon som har koll på mig och mina besvär att sköta förlossningen eller finns det ens ett sådant alternativ att begära det? Åh, jag avskyr att inte ha någon som helst kontroll över detta. 

BabyLo sparkar väldigt hårt och har grym disco där inne i magen nu. Förr kände jag aktivitet endast när jag själv var i viloläge känner dock nu rörelser lite när som helst. Hen är även tidvis vaken på natten och ibland vaknar jag av sparkar så kraftiga att de skapar ilningar och smärta i både skötet och magen. Börjar väl bli trångt antar jag. 

Varma dagar är plågsamma. Energinivån är fruktansvärt låg och svullenheten grotesk. Jag välkomnar svala dagar och njuter av att pyssla och fundera på mitt då. 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Tack! Har fortfarande en massa jag vill fixa på nya stället, men försöker att inte hänga upp mig på det utan ta det som det kommer. :) (Men önskar ibland att jag vore miljonär.) Hur har er flytt gått? Trivs du på gamla-nya stället? Peppers var bra som vanligt, men önskar att jag fått se dem på en arena så att jag faktiskt SETT dem, hehe. Nåja, nästa gång. Oj nej, synd att du inte kunde gå. Nå, det kommer säkert fler chanser! Hoppas du mår bra! Kram
Ida14.08.17 kl. 20:12
Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}
THERESA10.11.17 kl. 17:13

 

Amanda, smygkonstnär

instagram.com/hellingamanda

Senaste kommentarer

14.02, 14:57Vilja av THERESA
14.02, 14:56Sorgen av THERESA
14.02, 14:55Nytt livsskede, ny blogg av THERESA
14.02, 14:51helandet av THERESA