38+3

13.10.2017 kl. 11:06

Det är mörkt när psykologen kommer på hembesök, klockan är bara lite över åtta. När jag inser att det ljusnat och att vår tid snart är slut slår det mig plötsligt att det är ynka tre dagar kvar.

Idag är fredag och sedan är det bara lördag och söndag innan måndag morgon anländer och jag kvart över nio skall få ett beslut. Ett beslut som i bästa fall betyder igångsättning av förlossning samma dag och som i sämsta fall och till min besvikelse betyder igångsättning av förlossning någon annan dag. 

Vetskapen gör mig första gången märkbart nervös. En förväntansfull, pirrig nervositet men som också innehåller en gnutta oro. Hur kommer allt att gå? Vad kommer vi, jag att känna? Vem är denna efterlängtade person som skall klämmas ut i denna kalla värld? Tänk om något går fel och jag aldrig kommer att kunna förlåta mig själv? Tänk om allt går väl och vi har en knådd mellan oss om dryga tre dagar? Obegripligt!

Faktumet att det i alla tänkbara versioner trots allt betyder att mitt gravida tillstånd snart är över hjälper mig otroligt mycket mentalt nu. Jag har till och med kunnat njuta av någon rofylld stund och har trots ökad foglossningssmärta inte varit mer ångestfylld än normalt. Jag blir inte irriterad när solen skiner eller när gårdskarlen blåser löv rakt utanför det öppna sovrumsfönstret utan beundrar skuggspelet solen åstadkommer och stänger helt enkelt fönstret för den stunden lövblåsaren är igång. 

Ruben kommer att vara med mig hela tiden nu. Allt en läkare eller barnmorska kan tänkas säga och göra kommer han att bevittna. Det känns otroligt skönt och tryggt. Äntligen behöver jag inte genomgå vårdsituationer ensam.  På senaste tiden har visserligen allt gått bra, jag känner att jag är i trygga och kunniga händer men likväl är det gemensamma ansvaret behagligare än det ensamma. 

Jag vågar nu tro på att alla beslut tas med mig i beaktande och vet att experterna på Femeda efter förlossningen kan plocka upp mig om behovet skulle uppstå. Självklart hoppas jag att hen som har hand om mig på Kvinnokliniken skall vara svenskspråkig men just nu känns det ändå mer viktigt att få någon som är lugn, professionell och sympatisk.

Tja, det var väl dags att packa den där sjukhusväskan nu.

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Lycka till Amanda. Tänker på dig.

Mailar dig i ngt skede. Har det lite jobbigt sj.

Kram
medsyster14.10.17 kl. 07:50
Tack! Mejla mig absolut, jag förstår så väl. Kram på dig!
14.10.17 11:22
Lycka till, håller tummarna att allt går bra! kram
Caroline17.10.17 kl. 10:58
Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}
THERESA10.11.17 kl. 17:10

 

Amanda, smygkonstnär

instagram.com/hellingamanda

Senaste kommentarer

14.02, 14:57Vilja av THERESA
14.02, 14:56Sorgen av THERESA
14.02, 14:55Nytt livsskede, ny blogg av THERESA
14.02, 14:51helandet av THERESA