Vilja

28.11.2017 kl. 16:07

Aldrig förr har orden varit så svåra att nå och aldrig förr har jag tvekat så mycket inför att dela. Är det första gången som något känns för privat, för intimt och inpå huden för att skriva ner det här?

Fasansfullt, fruktansvärt och andra brutala ord - skall de få finnas där sida vid sida om vår Vilja? Hur förklarar jag något som egentligen inte hade med henne att göra men som samtidigt ändå hade. 

Vilka ord skall man välja för att beskriva en sorg, ett trauma och ett avgrundsmörker? 

Kanske de inte finns. 

Vilja finns, till all tur och mot många odds och vi gör vårt yttersta för att reparera våra skrämda och utmattade själar. Och det finns fina dagar. Rofyllda stunder. Ljudlösa skratt. Och växande kärlek. Det slog mig, här om dagen, att jag är hennes mamma och att hon är mitt barn. Så ofantligt fint.

Kommentarer (6)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Vad fin hon verkar vara. Grattis. Och samtidigt fick jag bekräftat det jag oroat mig för när vi bloggläsare inte fått veta något förrän nu. Prata, bearbeta och njut av de små lyckostunderna. Det går att komma över trauman. Sköt om dig!!
Anna La28.11.17 kl. 20:50
Tack så innerligt. Blir så himla rörd av din kommentar, kram!
08.12.17 10:08
Jag har tänkt så mycket på er! Hoppas ni landar i allting snart. Och stort grattis till Vilja, kanske det vackraste namnet jag vet. Kram.
Sandra Bergström29.11.17 kl. 11:33
Jag har tänkt på dig/er också! Hoppas så att graviditeten löper väl! Ditt inlägg om snitt berörde mig väldigt. Om jag någonsin skall våga vara gravid igen så vill jag definitivt föda med snitt. Tusen tack, kram!
08.12.17 10:10
Som ni kämpat, önskar er endast lugna och fina stunder och bara mer och mer av den där kärleken!
Julia30.11.17 kl. 13:53
Tack bästa Julia, kram kram kram!
08.12.17 10:11
Amanda
Medsyster30.11.17 kl. 20:54
Läste ditt inlägg om förlossningen och en del annat här. Så fint beskrivet, ärligt och välformulerat, och jag känner din sorg i orden. Tiden läker inte alla sår men den bleker dem, som med ärr på huden, och jag hoppas att du får fyllas av allt ljust som kan komma med ett föräldraskapet och få ha det som en tröst när du påminns om mörker.
Ulrika19.12.17 kl. 10:05
Hej, jag är Theresa Williams Jag har för dig, jag gjorde allt för dig, jag gjorde allt Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag stavade till slutet av mitt liv och jag spionerade det tillbaka till slutet av mitt liv. han såg det, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var ungefär 4 pm. Jag blev så förvånad, jag sa att jag var så förvånad att jag var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom. Jag var så glad och gick för att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att du har ett förhållande med, skulle jag kunna hjälpa dig med den här personen. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad till ditt kontor / lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}
THERESA14.02.18 kl. 14:57

 

Amanda, smygkonstnär

instagram.com/hellingamanda

Senaste kommentarer

14.02, 14:57Vilja av THERESA
14.02, 14:56Sorgen av THERESA
14.02, 14:55Nytt livsskede, ny blogg av THERESA
14.02, 14:51helandet av THERESA