helandet

22.12.2017 kl. 09:57

Hon undrar hur jag mår sådär påriktigt. Utan att fundera särskilt länge svarar jag att om den främsta känslan kan vara tristess och inte ångest så är det väl ganska bra. 

Det är faktiskt så att minnet av förlossningen bleknat och samtidigt även olusten och den främsta sorgen. Jag märker att mörkret skiftar i alla världens färger och det känns nästan lite roligt att laga mat igen. Julgranen glimmar så vackert och när jag inte får sömn ligger jag och funderar på lite allt möjligt i lugn och ro.

Plötsligt känner jag mig så himla mallig och stolt över Vilja och känner den där ofantliga omfamnande värmen och kärleken som jag tänker mig att de flesta föräldrar känner för sitt barn. Beundrar och njuter och fascineras över hennes utveckling och har svårt att slita mig från hennes leende trots att jag egentligen hade tänkt äta morgonmål. Vi hittar rutiner som känns bra och förutom att jag ibland känner mig något ostimulerad och trött så känns livet fint. Och snart återvänder ljuset.

 

 

 

Kommentarer (4)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Blir så innerligt glad av att läsa det här, av att förställa mig dig mallig och stolt, vilken ljuvlig bild det ger! Det är ju just vad ni ska få vara. Njut!
Julia25.12.17 kl. 10:39
ÄÄÄÄÄÄ dendä bilden på ruben o vilja är så perfekt!!!!
fio27.12.17 kl. 16:37
det är något sällsamt med barn, att de kan låta ljus sippra in på det där viset. så att en dag är berättelsen om hur de kom till världen kanske fortfarande en sorg, men det är också startögonblicket för nåt sånt fantastiskt att man kan få minnas det som nåt stort. (Även om jag inte vill förminska de hemska minnen man kan ha). vad fint att ljuset får sippra in lite
Ulrika28.12.17 kl. 20:58
Hej, jag är Theresa Williams Jag har för dig, jag gjorde allt för dig, jag gjorde allt Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag stavade till slutet av mitt liv och jag spionerade det tillbaka till slutet av mitt liv. han såg det, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var inte detsamma, det var ungefär 4 pm. Jag blev så förvånad, jag sa att jag var så förvånad att jag var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom. Jag var så glad och gick för att vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet att du har ett förhållande med, skulle jag kunna hjälpa dig med den här personen. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad till ditt kontor / lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}
THERESA14.02.18 kl. 14:51

 

Amanda, smygkonstnär

instagram.com/hellingamanda

Senaste kommentarer

14.02, 14:57Vilja av THERESA
14.02, 14:56Sorgen av THERESA
14.02, 14:55Nytt livsskede, ny blogg av THERESA
14.02, 14:51helandet av THERESA